В Комітеті презентовано роботи учасників міського творчого конкурсу малюнків з нагоди Дня води

Водні ресурси безперечно відіграють важливу роль в житті кожної людини. Так, в 1993 році Генеральною Асамблеєю ООН було запроваджено Міжнародний день водних ресурсів, який щороку відзначається 22 березня. 
Резолюцією Генасамблеї ООН було відзначено важливість водних ресурсів у розвитку економічної діяльності і соціального благополуччя тарекомендовано державам цього дня проводити заходи, присвячені підвищенню інформованості громадськості стосовно важливості збереження та освоєння водних ресурсів.
Цього року громадською організацією “Національна асоціація природних вод” та громадською організацією “Добрі справи” за підтримки Комітету з питань екологічної політики, природокористування та наслідків ліквідації Чорнобильської катастофи було започатковано Міський творчий конкурс малюнків з нагоди святкування Дня води за участі учнів (вихованців) 1-6 класів загальноосвітніх, професійно-технічних та позашкільних навчальних закладів міста Києва.
Варто відзначити, що метою Конкурсу є привернення уваги учнів до важливих тем: екологія, збереження водних об’єктів та природи.
Основними тематиками конкурсних робіт є: «Як я оберігаю воду», «Вода в моєму житті», «Я та вода». 
Докладніше з конкурсними роботами можна ознайомитися за посиланням.

Be the first to comment on "В Комітеті презентовано роботи учасників міського творчого конкурсу малюнків з нагоди Дня води"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*